Häng med på vad som händer inom vårdkedjan.

Pär Sonesson har beviljats tillstånd av IVO (inspektionen för vård och omsorg) att bedriva jour och familjehem för barn och unga samt ge stöd och handledning inom denna verksamhet.

Pär Sonesson & Company AB har varit verksamt i Stockholms län sedan 1997. Verksamhetens huvudsakliga inriktning är jour- och familjehem.

–  Det är med stor glädje vi tar emot IVO:s positiva beslut. Vi ser tillståndet som ett kvitto på att vi med mångårig kunskap och erfarenhet erbjuder en kvalitativ omsorg, säger VD Pär Sonesson.

– Team Olivia som koncern välkomnar den nya tillståndsprövningen av jour- och familjehem som bidrar till högre kvalitetskrav på utförarna och en sundare konkurrens, kommenterar Peter Boudin, Affärsenhetschef Individ & familj.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Pär Sonesson, VD Pär Sonesson & Company, +46 8 410 600 01, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Peter Boudin, Team Olivia, Affärsenhetschef Individ & familj, +46 70 376 01 31, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs mer på www.parsonesson.se och se vårt övriga utbud av tjänster på www.teamolivia.se